ШЕЌЕРИНСКА: ГИ РЕНОВИРАМЕ ОБЈЕКТИТЕ НА АРМ ШИРУМ ЗЕМЈАВА!

Сликата за Армијата е важна и од внатре ама и од надвор. Во Куманово трансформиравме руина во прекрасно здание пред кое гордо се веат знамињата на 6 членки на SEEBRIG. Од ноември и баталјонотот за почести, ренџерскиот баталјон, баталјонот за врски и третиот логистички баталјон во касарната “Илинден” во Скопје ќе бидат сместени во две комплетно реновирани згради. Вчера ги посетив и се уверив дека работите напредуваат.

tải sunwin

tải sunwin apk game bài sunwin sunwin apk

sunwin.apk mới nhất

sun win

tải sunwin