ШЕЌЕРИНСКА: ИЗЈАВИТЕ НА МОЈОТ КОЛЕГА КАРАКАЧАНОВ НЕ СЕ ВО ДУХОТ НА ДОГОВОРОТ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО, МОРАМЕ ПРОЦЕСИТЕ ДА ГИ ТЕРАМЕ БЕЗ ЕМОЦИИ ТУКУ СО РАЗУМ

– Изјавите на мојот колега Каракачанов не се во духот на договорот за пријателство, секогаш кога ќе употребиме многу емоции во процесите тогаш нема напредок, треба да одиме со разум во овие процеси. Бугарската страна ќе мора да направи консензус и заедничка одлука а не поединци да имаат различни ставови со што се ствара хаотична ситуација во овој процес.

Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска на новинарско прашање на денешниот прес.

sunwin

sunwin club sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

sunwin

sunwin tài xỉu sunwin web sunwin tài xỉu

sunwin.apk mới nhất game sunwin tải sunwin