ШЕЌЕРИНСКА: Премиерот се обиде со интервјуто да отвори врати за земјата кои ни се затворија овој период

– Премиерот се обидува со своите изјави и интервјуа да отвори врато за земјата, врати кои се затворија овој период, идејата е да не робуваме на минатото туку да гледаме кон иднината.

Вице премиерката и министерка за одбрана, Радмила Шеќеринска во одговор на новинарски прашања.

Link with us
Game bài đổi thưởng