ШЕЌЕРИНСКА: ВО КРИВОЛАК ГИ ВИДОВМЕ ПЕРФОРМАНЦИТЕ НА НОВИТЕ ОКЛОПНИ ВОЗИЛА НА АРМИЈАТА ОД АМЕРИКАНСКО ПРОИЗВОДСТВО

Модернизацијата на Армијата не запира. По новата лична опрема, спортска и алпинистичка опрема, АБХО, гортекс одела, инженериските машини, влечни возови, дел од армиските капацитети ќе станат и овие нови лесни оклопни возила од американско производство.

Денес на Криволак се уверивме во нивните исклучителни перформанси.

Така ја личи нашата Армија во НАТО.

Link with us
Game bài đổi thưởng