ШИЛЕГОВ: Би ни претставувало задоволство доколку утре во 12.40 во ГТЦ ни се придружите на изложбата на остварени проекти која ќе биде поставена во ГТЦ, за заедно да видиме како нашето Скопје се менува и ќе продолжи да се менува од подобро кон најдобро.

Пред четири години наследивме Скопје кое не наликуваше на градот кој целите наши животи го знаевме и сакавме. Наследивме Скопје во руинирана состојба, обвиено во бетон и стиропор, со тротоари преплавени со паркирани автомобили наместо со дрва и зеленило.

Четири години подоцна, горди сме што можеме да кажеме дека успеавме да смениме многу нешта.
Да го вратиме зеленилото во градот, да изградиме нови улици, булевари и мостови, да имплементираме алтернативен начин на транспорт кој го олеснува сообраќајот и го намалува загадувањето, да продолжиме да го трансформираме Скопје во градот кој заслужува да биде, модерна европска метропола која на своите граѓани ќе им понуди поквалитетен живот, подобро секојдневие и поудобни и побезгрижни денови.

Затоа, би ни претставувало задоволство доколку ни се придружите на изложбата на остварени проекти која ќе биде поставена во ГТЦ, за заедно да видиме како нашето Скопје се менува и ќе продолжи да се менува од подобро кон најдобро.

#НајдобротоЗаМојотГрад #ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна #НАЈДОБРОТО

sunwin

tải sunwin

sunwin tài xỉu sunwin sunwin apk

sunwin

tải sunwin