ШИЛЕГОВ: Голема и безрезервна поддршка за „Борка – за секој нов ден” македонското здружение за борба против ракот

Секојдневната борба против ова заболување бара многу напор, стручност и пожртвуваност.

Овие луѓе денеска покажуваат дека во тие битки не се предаваат и секогаш се тука да помогнат на пациентите заболени од рак, како и да ја едуцираат пошироката јавност, понудат совети на јавните здравствени институции и невладиниот сектор, со една и единствена цел, сите заедно да се спротистават на сите видови на рак.

#НапредРозово #ЗаедноСмеПосилни

sunwin tài xỉu sunwin apk game bài sunwin

game sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

sunwin

sun win

sunwin