ШИЛЕГОВ ЗА РАМПАТА НА МОСТОТ ВО САРАЈ: Скопје не е ски центар па да се прават скокалници …

Лицата со потешкотии во движењето ниту можат ниту ќе употребуваат вакви “пристапни рампи”.

Прашајте ги токму нив за стандардите, аголот, можноста да се користи оваа “скокалница”.

Тие, верувајте, најдобро знаат !!!

tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

sunwin

sunwin

tải sunwin

sunwin