ШИЛЕГОВИ ПРОСЛАВИЈА 26 ГОДИНИ БРАК, ЈАСМИНА ШИЛЕГОВА СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА ГОСПОД ЗА ЉУБОВТА И ЗА ДЕЦАТА

Бродот плови низ морето
некогаш низ мирни води
и сонце го грее. ☀️
Некогаш бури го удираат
и болно се ниша.

Ама кога бродот плови
само во еден правец
наречен ИСКРЕНА ЉУБОВ
кормиларите цврсто го држат кормилото! ❤️❤️
И од таа љубов кога имаш умни деца
како што имаме ние,
само едно имам да кажам:

Ти благодарам Господе
навистина богати сме ние! ?❤️❤️❤️❤️

#26thAnniversary #purelove #family

sunwin

sunwin sunwin tài xỉu sunwin

sunwin

tải sunwin

sun win