ШОКАНТЕН ПРЕДЛОГ НА ВМРО ДПМНЕ ВО СОБРАНИЕ: ДРЖАВАТА ДА ГО ПЛАТИ ЛЕКУВАЊЕТО ВО ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ НАНАЗАД 2 ГОДИНИ ДОДЕКА ТРАЕ КРИЗАТА, СЕ РАБОТИ ЗА ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА!!!

Наместо да реагираа на време да се намалат цените на лекување во приватните болници, тие сега предлагаат сите оние кои решиле да направат баслословни фактури од по 10 -20 илјади евра со лечење во приватни болници тоа сега да го платиме сите ние даночните обврзници кои се лечевме на државно?!?! Ние да им го платиме нивнито луксуз да лежат во приватни болници?!?!

Исто така овој предлог е во прилог на газдите на проватните болници затоа што тие голем дел од овие фактури не можат да наплатат па сега државата треба да им излезе во пресрет и индиректно кај нив да завршат милиони евра народни пари!

Link with us
Game bài đổi thưởng