ШОКАНТНО: БЕСРАМНИ БИТОЛЧАНКИ КРАДАТ ГРАДСКО ЦВЕЌЕ СРЕДЕ БЕЛ ДЕН!!!

Кои се ова лудаци, па овие со овој памет се спремни дете од мајкина цицка да украдат… Вакви некои да се наместат на некоја функција со многу моќ и ете ти ја пак СОЊА НИКОЛОВСКА од ТАТ!!!

И со вакви ние сега треба да правиме држава, со ред и поредок со некакви правила, со етика морал?!?! Ма иди бегај, ништо не бива од нас…

Link with us
Game bài đổi thưởng