ШОКАНТНО – ГРУЈО СПРЕМАЛ УШТЕ ЕДЕН ДВОРЕЦ НА ВОДНО: КАМЧЕВ ГО КУПИЛ ПОШТЕНСКОТО ОДМОРАЛИШТЕ НА ГОРНО ВОДНО?!

За тоа чие е ова одморалиште истрага правеше весникот Вечер пред неколку месеци но тие не успеаја да дознаат.

Ние добивме денеска анонимно писмо кое навестува дека Камчев успеал да се дограби до оваа атрактивна локација во срцето на Водно, дали за себе дали пак зад тоа се крие уште еден неуспешен обид на Груевски да си направи дворец длабоко во шумата на Водно:

Здраво Саше,
Едно нешто кое можеби ќе те интересира да го истражиш.
Имено, како сопственик на Поштенското одморалиште на Водно се јавува една фирма која се вика
ДРУШТВО ЗА ТРГОВИЈА И УСЛУГИ НОВОМАТРИКС ДООЕЛ СКОПЈЕ ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ 185
Број на имотен лист 172, катастарска општина Горно Водно.
Може да видиш и на интернет преку следниот линк https://ossp.katastar.gov.mk/OSSP/
Број на парцела е 1183/2
Она што е интересно е дека една фирма со многу слично име се јавува во консолидираниот финансиски извештај на Камчев консалтинг дооел Скопје.
Линк до извештајот http://orka.com.mk/izveshtaj/konsolidiran-izveshtaj-2016.pdf
Сега на вебсајтот на УЈП може да се најде само една компанија со име Новоматрикс ( http://www.ujp.gov.mk/mk/prebaruvanje_pravni_lica/prikazi?edb=MK4028013521286 ) но таа е со адреса во Битола, не знам дали е истата со сменето седиште или е нова, ама по овој оглас во АВРМ, изгледа се занимаваат со некој ископ кој се довива во три смени 🙂 https://e-rabota.av.gov.mk/OglasDetali.aspx?OglasPPRId=1401610
Истражи малку!
Поздрав!

sunwin

sunwin

sunwin

tải sunwin apk sunwin club sunwin tài xỉu

sunwin