ШОКАНТНО КОМЕНТИРАЊЕ НА КОМЕНТАТОРОТ НА МТВ: На Европско сме отишле да му се одмаздиме на светот за сите неправди во историјата?!?!

– Ние не сме и никогаш не сме биле ничии робови, ние сме божји чеда, сите што ни направиме зло и мислеле дека можат да не покорат сега ќе ја добијат одмаздата, ќе видат колку вреди овој народ, сите брзо плети потези на политичарите ќе бидат исправени!

Шокантно националистичко коментирање на коментаторот на МТВ според кој ние сме на Европско не да покажеме дека знаеме да играме фудбал туку да се одмаздуваме за некакви зликовци од западот кои го намачиле Македончето низ историјата?!?!?!

Овој човек очигледно ја згрешил професијата, треба да биде политичар и тоа во националистичка партија и да држи вакви ватрени говори на говорница или на митинг, спортот нема место за национализам и политика и лечење некакви фрустрации и чувство на угнетеност и неправда…

Според многумина светот многу и помогна на Македонија да ззастане на нозе и да просперира како држава, овие 30 години независност сме примиле неколку десетици милијарди евра и долари донации од секаков аспект, што пари што опрема…

Ако овој човек мисли така тоа нека си го напише на негов фб пост нема што да не замара со историја и политика, во земјава не има разни, некои се про запад некои про русија итн итн и нема тука место за делби кога е спорт во прашање…

tải sunwin tại sunwin ios số điện thoại sunwin

sun win game bai sun win gam bai doi thuong sunwin

https://gab.com/sunwinli