ШТИПЈАНИ ГИ БИВА ЗА КАРДИО-ХИРУРЗИ: Доктор Сашко Николов за момент ја батали кампањата и најде време да изведе една од најтешките операции на срце, протна стент низ стент!

Пациент со јака градна болка, со претходна дијагноза за канцер на бели дробови, итно е внесен во ангиографска сала.

Поради тешката општа состојба(карцинозата), во најбрзо време е извршена една од најсложените интервентни кардиолошки процедури, “CULLOTE TECHNIGUE” (стент низ стент), на две коронарни артерии.

Пациентот во подобрена општа состојба, без градна болка, е оставен во рацете на стручниот медицински персонал од Кардиолошкото одделение.

sunwin

sunwin tài xỉu game sunwin sunwin tài xỉu

sunwin club

tải sunwin

tải sunwin