СИ ЕБАЛ ВЕКОТ ПЛУКНАТ ГРУЕВИСТ: МАКСО СИТЕ МИТИНЗИ ГИ ПРАВИ НОЌЕ ЗА ДА НЕ СЕ ВИДИ КОЛКУ МАЛКУ НАРОД ИМА

Една од најдонбрите финти за да покриеш брука и срам дека на митинг ти се појавиле 30 души е да го наптравиш митингот ноќе и да запалиш неколку факели и димни бомби.

Епа Максо сите митинзи до сега ги прави ноќе, а на првиот пред некој ден имаше и три димни бомби односно факели кои горат и чурат и шират магла наоколу…

Си ебал векот овој Максо, кога го слушаш мислиш дека е телетабис, што викат Кумановци, мислиш ќе удри у бандеру а он низ две залепене бандере ќе се протне…

sunwin club sunwin.apk mới nhất tải sunwin

sunwin

sun win

game sunwin sunwin club sunwin web

sunwin apk sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất