СИТЕ БЕБИЊА КОИ ЌЕ СЕ РОДАТ НА 31-ВИ ОКТОМВРИ ВО ЗЕМЈАВА ЌЕ ДОБИЈАТ ШТЕДНИ КНИШКИ СО 5000 ДЕНАРИ ОД КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ

Штедењето пари е навика за која некогаш е потребно долго време за да се изгради. Со детското штедење „Верверичка“ на Комерцијална банка уште од мали нозе ги учиме децата за значењето на парите, им создаваме навики за штедење и ги подготвуваме за влез во светот на личните финансии.

Затоа Комерцијална банка, Светскиот ден на штедењето ќе го обележи на тој начин што на сите деца кои ќе се родат на 31 октомври од 00:00 до 24:00 часот во Скопје и во други градови во Републиката во кои Банката има свои филијали и/или експозитури ќе им додели штедни книшки за детското штедење „Верверичка“ во износ од 5000 денари. Убаво е кога создаваме добри навики.

Ваша, Комерцијална банка

sunwin

sunwin

sunwin tải sunwin apk sunwin

sun win

tải sunwin