СЈО ЖИВЕЕ И ПОНАТАМУ: Гаврил Бубевски од поранешното СЈО избран за шеф на скопското обвинителство

Обвинителот Гаврил Бубевски денеска е избран за шеф на скопското обвинителство, дознава Фокус од сигурни извори.

Во трката со Бубевски, кој беше дел од згаснатото СЈО беа и обвинителите Ермон Незири и Елизабета Павловска.

Обвинителот Бубевски се споменуваше и како наследник на републичкипт јавен обвинител Љубомир Јовески, кој се очекува да биде избран за Уставен судија.

sunwin.apk mới nhất

sunwin

sunwin

sunwin tải sunwin sunwin.apk mới nhất

sun win