Скандал: Данела Асовска излажа, депониите низ Скопје стојат неисчистени

СДСМ ги провери депониите низ Скопје. Се потврди дека Данела Арсовска ги излажа скопјани дека исчистила 150 депонии низ градот.

За тоа примери има многу, фотографиите се поразителни и ја покажуваат реалноста која скопјани ја гледаат секој ден, нечистотија на секој чекор.

Дополнително, фотографиите ја покажуваат сета лага на Данела Арсовска и говорат за нејзината неспособност.

Во Бутел и во Шуто Оризари се најголемите депониии. Иако речиси и да нема општина во Скопје во која се гледа неработата на Арсовска, градоначалничката на ВМРО-ДПМНЕ.

Во првите сто дена од мандатот едно е јасно, Данела Арсовска е најслабиот градоначлник што досега го имало Скопје.