СО 400 000е ПОМОШ ОД ВЛАДАТА, ОПШТИНА ТЕТОВО ЌЕ ПРАВИ ИЗЛЕТНИЧКО МЕСТО ВО БАЊИЧЕ

Теута Арифи

Во рамките на програмата за финансирање и поддршка на руралниот развој, Општина Тетово во соработка со Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој, започна со реализација на проектот за изградба на излетничко место во месноста позната како Бањиче. Проектот вклучува регулирање на пристапниот пат до ова место, регулација на коритото, регулирање на термоминерални извори и поставување урбана опрема.

Проектот вреди 23.104.692 денари! ✅

tải sunwin

tải sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

sun win

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất game bài sunwin sunwin