Советот на Град Скопје денеска во 12 часот ќе одржи вонредна онлајн седница, на која на дневен ред е одлуката за давање помош на настраданите од катастрофалниот земјотрес во Турција

Почитувани претставници на медиумите,

Советот на Град Скопје денеска во 12 часот ќе одржи вонредна онлајн седница, на која на дневен ред е одлуката за давање помош на настраданите од катастрофалниот земјотрес во Турција.

Заинтересираните претставници на медиумите може да ја следат седницата онлајн.

Ви благодариме на соработката.

Со почит,
Град Скопје