СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ДОНЕСЕ ЗАКЛУЧОК ДА СЕ ПРОГЛАСИ 30 ДЕНА КРИЗНА СОСТОЈБА НА ТЕРИТОРИЈА НА ЦЕЛАТА ДРЖАВА, СО НАМЕРА ВЛАДАТА ДА ГИ ПРЕЗЕМЕ ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ!

– Советот за безбедност донесе одлука да се прогласи кризна состојба на територија на цела држава ова ќе и даде можност на владата да ги преземе приватните болници и да управува со нив додека трае кризата!

Претседателот Пендаровски во прес после седницата.

game bài sunwin sunwin sunwin web

sunwin tài xỉu tải sunwin apk tải sunwin apk

sunwin

sunwin sunwin tài xỉu sunwin

sunwin sunwin apk sunwin apk