СПАСОВСКИ ОД КУМАНОВО: Да се извиниме на граѓаните затоа што имавме неспособен градоначалник

На Куманово не му требаат глумци да глумат, му требаат работници како Илиевски да работат!

ВМРО-ДПМНЕ 12 години власт за Куманово не дадода 1 денар, не асфалтираа ни 1 км пат, ни една спортска сала, не изградија ни една градинка или училиште.

Да се извиниме на граѓаните затоа што имавме и неспособен градоначалник и да се обединиме да ги продолжиме успесите на Владата, со многу нови проекти до преродба на Куманово!
Да живее Куманово, да живее СДСМ!