СРЕДБАТА ПУТИН – БАЈДЕН ЌЕ ТРАЕ 5 ЧАСА: ДУРИ 15 МИНУТИ БОДИГАРДИТЕ СЕ БОРЕА СО НОВИНАРИТЕ И КАМЕРМАНИТЕ ДА ГИ ИСФРЛАТ ОД СОБАТА КАДЕ СЕ ОДРЖУВА СРЕДБАТА

Дури 15 минути се бореа бодигардите на Бајден и Путин да ги исфрлат новинарите и камерманите од собата каде се одржува средбата Путин – Бајден. Прво почнаа со молби и на крај фатија да ги влечат за раце и нозе, но новинарите ни за жива глава не ја напуштаат просторијата.

Се очекува средбата да трае 4 до 5 часа, по што нема да има заедничка прес конференција на барање на Бајден, не сакал да стои на иста сцена и да влезе во расправија со Путин пред камерите и пред светската јавност. Ќе има посебни две прес конференции доцна вечерва.

go88 taigo888

https://www.dwell.com/collection/taigo88is-3a80e280

go88 go88tai xiu thiên đường cờ bạc go88