СРЕЌА ШТО ГИ НЕМААТ НАШИТЕ ФАНАТИЦИ ДА ИМ СЕ ФРЛААТ ПОД БАГЕРИ И ХИСТЕРИЧНИ НОВИНАРИ ДА ПРАВАТ ПАНИКА: ВО ЦЕНТАРОТ НА ЛОС АНЏЕЛЕС НА МЕСТОТО НА АРТ ДИСТРИКТ ПОЧНУВА ДА СЕ ГРАДИ НОВ КОМПЛЕКС ОД 10 ОБЛАКОДЕРИ ВРЕДНИ 2 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

Целата сторија на следниов линк.

Link with us
Game bài đổi thưởng