СТЕФАН БОГОЕВ: ПО 30 ГОДИНИ СЕ РЕКОНСТРУИРА ПЛОЧНИКОТ ВО КОМПЛЕКСОТ ЗГРАДИ ПОРТА ВЛАЕ

Со реконструкцијата на плочникот во Порта Влае, се подобрува пристапот и безбедноста за граѓаните кои живеат во околните згради, како и за големиот број на деловни субјекти кои се лоцирани во овој дел од Карпош и посетители од други населби.

? Повеќе од 30 години овој плочник беше руиниран. Првата фаза предвидува поставување на нови гранитни плочки и хидроизолација на 6.000 м2.

Link with us
Game bài đổi thưởng