СТЕФАН БОГОЕВ: ЗАПОЧНАВМЕ СО САДЕЊЕ 50 ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ДРВЈА ВО НАСЕЛБИТЕ ВО КАРПОШ, ПРЕТХОДНО НАСАДИВМЕ 200 ОРЕВИ

Започнавме со садење на 50 висококвалитетни дрвја во населбите. Се садат јасени, јавори, туи и липи во: Карпош (1, 2, 3 и 4), Тафталиџе 1, Козле, кај „Млечен“ и во Криви Дол. ? ?

Изминатиов период засадивме и 200 ореви по населбите, со што значително се обнови меѓублоковското зеленило, зелениот фонд меѓу зградите.

? Продолжуваме со активности за заштита на животната средина и надоместување на изгубеното зеленило. #ЗеленКарпош

Link with us
Game bài đổi thưởng