СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ СО ГЕНИЈАЛНА ИЗЈАВА: ОВИЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА СДСМ СЕ МНОГУ ЧУДНИ, ИМААТ МИЛИОНИ ЕВРА НА ОПШТИНСКА СМЕТКА??!

– Многу ми се чудни и смешни овие градоначалници на СДСМ, замислете имаат милиони евра на општинска сметка?!?! Па каков е тој градоначалник што има пари на сметка, се тоа треба да се потроши и да се отиде во минус, тоа значи дека те бива, дека знаеш да работиш…

Стевчо Јакимовски со генијална изјава на ТВ 24 за тоа што е способен градоначалник, според него ако немаш долгови па уште и ако имаш позитивно салдо на општинската сметка значи дека не те бива и не ти се работи?!?!

Link with us
Game bài đổi thưởng