СУГАРЕСКИ: Неделното претпладне го искористив за спортска дружба со младите на терените од новиот спортско-рекреативен центар кај Прилепското езеро

Заедно со мојот тим, се обврзуваме на посветена работа кон реализација на зартаната цел, а тоа е да озбезбедиме нова спортска инфраструктура, со која ќе ги поттикнуваме здравите животни навики кај младата популација.

Младите се нашата иднина, нашата движечка сила. Тие го заслужуваат #најдоброто.

#НајдобротоЗаПрилеп #Заокружи12

game bài sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin club

tải sunwin apk sunwin club tải sunwin

tải sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin apk

tải sunwin

tải sunwin