СУГАРЕСКИ: Со огромна чест и задоволство вечерва присуствував на отворањето на „Ателје Артика“, новото уметничко катче во општина Прилеп, во сопственост на Елена Димоска

Фактот дека Елена е дел од кандидатската листа за членови на општинскиот Совет, е најдобрата потврда дека СДСМ и коалицијата им го нудат најдоброто на граѓаните на општина Прилеп.

Честито и аирлија, Елена!