ТАЗЕ ОЖЕНЕТИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР ИМА ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ ПОРАДИ КОИ ИСПУШТА ВАЖНИ СОСТАНОЦИ ВО ВЛАДАТА

Британскиот премиер има лични проблеми поради двата пропаднати бракови, тој има многу трошоци за плаќање адвокати и алиментации на поранешните сопруги па човекот е практично банкрот.

Покрај брачните проблеми кои ги имаше во минатото и поради кои сега финансиски страда, тој како премиер ја изгуби доходовната позиција на колумнист во весникот Гардијан каде годишно земаше фантастични 250 000 фунти, па сега платата му е само околу 150 000 фунти.

Поради ова, тој морал да прима донации од пријатели во вид на патувања во странство и јадење во ресторани, а исто така испуштал битни состаноци затоа што пишувал книга мемоари од која се надевал дека добро ќе заработи, обично овие вакви книги на познати политичари тежат неколку милиони долари односно фунти поради големиот интерес на фановите и љубопитните политички фанатици кои сакаат да следат се што се случува на политички план во Британија.

Линк до целата сторија, овде.

Link with us
Game bài đổi thưởng