ТЕМЕЛКОВСКИ: Денеска во селото Драчево, на потегот од ул. Сердарот до ул. Методија Патчев започнавме со активности за реконструкција на улицата Негоричанска

Во моментов, на улицата, Општина Кисела Вода со сопствени средства, во должина од 400 метри и ширина од 4 до 5 метри, поставува асфалт.

?Досега во сите урбани и рурални населени места, инвестиравме многу во подобрување на инфраструктурата.
И во иднина, со силно темпо ќе продолжиме да ја обновуваме Кисела Вода.

sun win

sunwin club game sunwin tải sunwin

sun win

game sunwin sunwin tài xỉu sunwin web

sunwin club