ТЕМЕЛКОВСКИ: Како што најавив, денес и официјално во просториите на ОО СДСМ Кисела Вода ја доставив кандидатурата за Градоначалник на Општина Кисела Вода

Како што најавив, денес и официјално во просториите на ОО СДСМ Кисела Вода ја доставив кандидатурата за Градоначалник на Општина Кисела Вода. Им се заблагодарувам на членовите во сите месни одбори кои ми ја дадоа поддршката за нов мандат. Заедно, до нова победа на локалните избори.

#НајдобротоЗаНашатаОпштина
#ЈаСакамКиселаВода

rikvip tai game tải rikvip apk tải rikvip

tải sunwin sunwin bản web 11bet pro

go88