ТЕМЕЛКОВСКИ: Масовен митинг во населба Драчево ✅ Огромна поддршка за бројот 12 ✅ Победуваме во првиот круг!

✅ Продолжуваме со вториот инвестициски циклус, ја довршуваме потребната инфраструктура, ги реновираме сите улици, градиме модерна општина,
✅ Инвестираме во зелена, чиста и здрава Кисела Вода за сите.
#ЈаСакамКиселаВода