ТЕМЕЛКОВСКИ: Потпишавме Договор за втора фаза за реконструкција на локален пат за Аџево

Преку бирото за рамномерен регионален развој и Министерство за локална самоуправа обезбедивме средства за реконструкција на уште еден патен правец во Кисела Вода.

Поддршката на Владата и искористување на сите расположливи програми од домашни извори и меѓународни донатори се од суштинско значење за разрешување на долгогодишните горливи проблеми на општина Кисела Вода.

Досега бележиме одлична реализација на сите вакви расположливи програми!

go88tai xiu go88

sunwin cong1 tại sunwin cho iphone sun win

tải go88