ТЕМЕЛКОВСКИ: Пред влезот на отворениот пливачки базен во Расадник, направивме нов парк за домашни миленици

Паркот се простира на површина од околу 4️⃣2️⃣0️⃣ м2, со висина на ограда од 1,6 метри.
?Во паркот поставивме урбана опрема, четири реквизити за милениците, осум клупи за одмарање, шест корпи за отпадоци и за собирање на изметот.
➡️Неодамна, парк за домашни миленици направивме и во урбаната заедница „11 Октомври – бараки“.
➡️Со изградбата на парковите, ги реализиравме и ветувањата и барањата на граѓаните кои чуваат домашни миленици.

game sunwin tải sunwin apk tải sunwin apk

game bài sunwin sunwin tải sunwin apk

sunwin tải sunwin apk tải sunwin apk

sunwin

sunwin game bài sunwin sunwin apk