Темелковски: Предлагаме низа проекти за воспоставување на модерна инфраструктура и квалитетен живот за сите

Убаво поминато време во Драчево и потврдени заложби и проекти

Неколку средби на неколку локации

Топол пречек од граѓаните, ги потврдивме проектите кои се приоритет за овој дел на Кисела Вода. Повеќе зборувавме за реалните проекти и остварливите рокови за реализација на клучните проекти кои ќе придонесат за зголемен квалитет на живот.

Продолжуваме со

– целосна реконструкција на главните улици во Драчево,

– повеќе паркинг места и катни гаражи,

– реновирање на поликлиниката и доопремување,

– развој на здравите навики и спортско рекреативни содржини,

– инвестиции во зачувување и промоција на културата,

– стимулирање на талентите и инвестиции во образованието и едукацијата.

Низа други проекти за воспоставување на модерна инфраструктура и квалитетен живот за сите.

tải sunwin

sunwin

sunwin club

sunwin sunwin tài xỉu sunwin web

sunwin