ТЕМЕЛКОВСКИ: Се грижиме за олеснето движење и зголемена ефикасност. Создаваме урбани катчиња во секоја заедница и населба блиску до домот. Создаваме безбедни оази во секоја населба

Голем интерес за програмата ПОБЛИСКУ за 2021-2025 година, оваа програма ќе ги приближи секојдневните обврски до домот и ќе ги олесни.

Се грижиме за олеснето движење и зголемена ефикасност. Создаваме урбани катчиња во секоја заедница и населба блиску до домот. Создаваме безбедни оази во секоја населба.

Бараме ефикасен начин за организирано паркирање и ослободување на јавните површини, улици и тротоари. Граѓаните ги имаат најдобрите и најпрецизни предлози.
Градоначалникот ги слуша.

#ЈаСакамКиселаВода

tải sunwin

sunwin

tải sunwin

sun win

sunwin.apk mới nhất sunwin apk tải sunwin apk