ТЕМЕЛКОВСКИ: Со големо задоволство сакам да соопштам дека градинката „Расадник“, во која неодамна извршивме целосна обнова, денеска стартуваше со работа

Од запуштениот објект на ЈДГ „8 Март“, направивме убаво уредена, реновирана детска градинка „Расадник“. Со поддршка и со средства од Владата кои беа во износ од 1.600.000 денари, поставивме нови прозорци и надворешни врати.

Во градинката со донација од страна на Цементарница АД УСЈЕ во износ од 2.700.000 денари поставиме и нова фасада со термичка изолација. Во сите простории во објектот „Расадник“ извршивме молерисување, стружење и лакирање на паркетот, дезинфекција и дератизација. Воедно ги дезинфицирани душеците и клима уредите.

?Градинките на територијата на Кисела Вода работат согласно препораките од Владата и Министерството за здравство. Да продолжиме да се придржуваме до препораките од Владата и да го победиме вирусот Ковид-19.

?Сакам да нагласам дека и во периодот што следува нема да застанеме со реализацијата на проекти, со силно темпо ќе продолжиме да ги подбруваме условите за нашите најмили.

game sunwin sunwin tài xỉu game sunwin

sunwin.apk mới nhất

sunwin web game bài sunwin game bài sunwin

sunwin game bài sunwin sunwin apk

tải sunwin