ТЕМЕЛКОВСКИ: Согласно нашата политика за подеднакво инвестирање во секоја Месна заедница започнавме со рехабилитација на коловозите во 11 октомври, поточно улица Лазар Димитров

Согласно нашата политика за подеднакво инвестирање во секоја Месна заедница започнавме со рехабилитација на коловозите во 11 октомври, поточно улица Лазар Димитров.

При обиколката на работите ја искористивме приликата да разговараме со жителите и да се запознаеме на кои проблеми им даваат приоритет и што може да направи општината во догледно време и согласно располжливите средства.

Секоја Месна заедница, секоја улица, секоја потреба е битна. Изборот на приоритети и носење одлука кои проекти да добијат приоритет е најтешката задача во работата на Советот на општина Кисела Вода и претседавачот Dario Šimić

Link with us
  • sun win tại sunwin cho iphone sunwin phien ban moi nhat
  • sunwin lua dao sunwin tài xỉu sun win
  • trực tuyến sunwin sun win
Game bài đổi thưởng