ТЕМЕЛКОВСКИ: Во моментов, во должина од 550 метри и ширина од 4,5 метри, се одвиваат градежни работи за реконструкција на патот во населеното место Аџево

Продолжуваме да работиме во насока на подобрување на инфраструктурата.
?Во моментов, во должина од 5️⃣5️⃣0️⃣метри и ширина од 4,5 метри, се одвиваат градежни работи за реконструкција на патот во населеното место Аџево. На патот, ќе бидат поставени и стабилизирачки банкини. Оваа реконструкција е дел од првата фаза, по која според предвиденото, ќе следуваат уште фази, се до целосното асфалтирање на патот.Реконструкцијата на улицата ја правиме во соработка со Скопски плански регион.
?Денеска со претседателот на Советот на Општината, Дарио Шимиќ и членот на Советот, Дарко Филиповски извршивме увид во работните активности на патот.

sunwin apk game bài sunwin sunwin.apk mới nhất

sun win

sunwin.apk mới nhất

game sunwin game bài sunwin tải sunwin apk

sunwin