ТЕМЕЛКОВСКИ: Во населбата Драчево извршивме реконструкција на улицата „52“

➡️На улицата, на потегот од дел од ул. „Антон Димитров“, од крстосницата со ул „Киро Фетак“, до крстосницата со ул. „Методија Патчев“, во должина од 200 метри поставени се нови тротоари и истата е асфалтирана со два слоја асфалт.
➡️Општина Кисела Вода реконструкцијата ја изврши со сопствени средства.

tải sunwin sunwin web sunwin apk

sunwin

tải sunwin

sunwin

sun win