ТЕМЕЛКОВСКИ: Во населбата Припор, во должина од 850 метри и ширина од 4.5 метри, вршиме реконструкција на улицата „Христо Татарчев“, крак 14

?Во исто време, на улицата во завршна фаза се одвиваат и работните активности за поставување на атмосферска канализација.
➡️Општина Кисела Вода реконструкцијата и поставувањето на канализацијата ги врши со сопствени средства.
‼️​И по овие големи градежни зафати, нема да запреме, ќе продолжиме да ја подобруваме инфраструктурата во општина Кисела Вода .
#чекорпочекор #закиселавода

sunwin.apk mới nhất

sunwin.apk mới nhất

sunwin web sunwin tài xỉu tải sunwin

tải sunwin sunwin tài xỉu sunwin

sunwin