ТЕМЕЛКОВСКИ: Во паркот во урбаната заедница „11 Октомври – бараки“, денеска во организација на Ротаракт Клуб Скопје, а со поддршка од Општина Кисела Вода беа засадени 100 шестгодишни дрва

???Во активностите за садење дрва, на членовите на клубот им помогнаа дел од општинските работници.
➡️Празната површина, лоцирана покрај трим патеката и железничките пруги, благодарение на донацијата од Ротаракт Клуб Скопје збогатена е со три видови дрва: платани, јавори и јасени.
?Општината и во иднина ќе продолжи да соработува и да ги поддржува сите општествено одговорни организации, компании и невладини организации, кои имаат за цел подобрување на квалитетот на животната средина

tải sunwin apk tải sunwin apk game bài sunwin

sunwin apk sunwin tải sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu sunwin

sunwin club tải sunwin tải sunwin apk

tải sunwin