ТЕУТА АРИФИ: 200 возразни лица во Тетово ќе завршат средно образование

Точно 200 лица ќе имаа можност да се дообразуваат и да се стекнат со диплома за завршено средно образование, а со тоа и да станат конкуренти на пазарот на трудот за вработување по завршената струка благодарение на проектот за дообразување на Центарот за образование за возрасни лица и Средното текстилно училиште Ѓоце Стојчески од Тетово.

#образование

Link with us
Game bài đổi thưởng