ТЕУТА АРИФИ: При крај е продолжувањето на булеварот Индустриска во Тетово!

Во следните денови се очекува да започне асфалтирањето, како и бекатонизација на пешачките патеки ??‍♂️, поставување на јавно осветлување, и уредување на зелените површини!?✅