ТИМЧО УЧЕЛ ПОЛИТИКА ОД ИЛЧЕ ГЕБЕЛС, СИТЕ НЕ ПРАВИ МАЈМУНИ: СОБРАНИЕТО НЕ ГО БЛОКИРААТ ПРАТЕНИЦИТЕ ОД ВМРО ДПМНЕ ТУКУ ТАЛАТ ЏАФЕРИ?!?!

– Талат Џафери го блокира собранието, му одговара хаосот кој е створен и он глуми дека сака да го откочи собранието но упорно не закажува седници и со тоа ги одолговлекува постапките, лага е дека пратениците на ВМРО ДПМНЕ го блокираат собранието…

Тимчо Муцунски лаже суши на Телма, се гледа дека малиот учел политика од Илче Гебелс…

sun win

tải sunwin

sunwin

sunwin

sunwin