ТОТАЛЕН ДЕБАКЛ НА ПРОТЕСТИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ, ЕДВАЈ 20 ДУШИ: ПОВЕЌЕ ГУЖВА ИМА ПРЕД СИЛБО ИЛИ ПАК НА РЕКОРД ЛУЃЕ ШТО ЧЕКААТ ДВОЈКА ЗА ЃОРЧЕ!

А пак во Струмица бетер, повеќе луѓе има на една од големите маси во ресторанот Парк:

Link with us
Game bài đổi thưởng