ТОТАЛНИ ГЛУПОСТИ, СО АРТАН ГРУБИ ИМАМЕ ОДЛИЧНИ РЕЛАЦИИ: ДРАГИ РАШКОВСКИ СЕ ИЗНАСМЕА ЗА НАПИСИТЕ НА ЛАТАС ВО ВЕЧЕР ДЕКА СЕ ТЕПАЛЕ СО ГРУБИ

– Тотални глупости, со Груби имам одлични релации, смешни се тезите дека ние што сме меѓу топ 10 функционери во земјава ќе си дозволиме да се тепаме во влада, тоа само на филмови го има, смешни се овие стории на Вечер и Република. Инаку за мојата иднина во влада, ќе добијам нова функција во владата која според мене е унапредување за мојот труд и покажани перформанси во владата.
Драги Рашковски телефонски за Мактел.
– Апсолутно лажна вест, со Драги Рашковски седнавме и се договоривме на најдобар можен начин, многу сум задоволен од досегашната релација со Рашковски, се работи за многу професионален и одговорен човек кој многу го ценам, овие будалаштини на Вечер се тотални лажни вести против кои треба да се бориме сите.
Артан Груби во телефонска изјава за Мактел.

sunwin

sunwin

tải sunwin

sunwin apk sunwin game sunwin

sun win