ТРАГЕДИЈА – НА КОЕ ДЕРЕЏЕ ПАДНА БРАНКО: ЛАТАС ДА ГО ЦИТИРА И ДА ГО ФАЛИ НА КУРТОН АЛФА!

Латас на куртон Алфа пола саат го фалеше Бранко. Бил голем политичар, бил легенда, бил величина, бил ова бил она…

Еееј на кое ниско дереџе падна Бранко, да го цитираат и фалат на куртон Алфа.

sun win

sun win

sunwin web tải sunwin apk tải sunwin apk

sunwin

sunwin web sunwin apk tải sunwin apk