ТРИФИН КОСТОВСКИ НА КАНАЛ 5: И ИЗДАВАЧКАТА КУЌА КУЛТУРА МОЖЕБИ ЌЕ ОДИ ВО СТЕЧАЈ ЗАТОА ШТО ПАРИТЕ И СЕ ЗАГЛАВЕНИ ВО БАНКАТА КОЈА СЕ ЗАТВОРИ!

– Останаа само две фирми од мојата империја од 150 милиони евра, издавачката куќа Култура и Негорски бањи во Гевгелија. Се друго пропадна. Но и Култура можеби ќе оди во стечај затоа што парите на фирмата се заглавени во банката која се затвори. Неизвесно е дали ќе успееме и нејзе да ја спасиме.

Трифун Костовски на Канал 5 во емисијата Само Вистина.

sunwin

sunwin club tải sunwin sunwin web

sunwin club tải sunwin apk tải sunwin apk

game sunwin tải sunwin sunwin

sunwin tài xỉu game bài sunwin sunwin tài xỉu