УНИВЕРЗИТЕТ АУЕ – ФОН ГИ ПРОГЛАСИ НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА

Да се биде избран за најдобар студент на генерацијата не е воопшто лесно, а сите оние кои досега ја имале таа чест, ќе се согласат дека тоa е едно од најубавите признанија за секој млад човек и поттик за понатамошни успеси.

Вистинско задоволство е да се видат млади луѓе кои препознаваат дека единствената сигурна инвестиција е вложувањето во сопственото знаење и образование, кое подоцна резултира со успешна и богата професионална кариера.

Првенците на генерација, не само што се најдобри во однос на оценувањето, што се гледа од резултатите, туку со оваа „титула“ се оценува нивната енергија, квалитет, трудољубивост и слобода да го создадат патот на својата иднина.

Американскиот универзитет на Европа – ФОН, како прва приватна високообразовна институција во државата, секоја година им изразува почит на најдобрите студенти- првенци кои постигнале врвни резултати во својата едукација, доделувајќи им признанија како поттик за понатамошни успеси.

Годинава за првенци на генерација на АУЕ – ФОН беа прогласени: Лилјана Илиоска, студент на прв циклус студии на Факултетот за архитектура, Зорица Стефановска студент на втор циклус студии Факултетот за информатика, Марија Тодосова студент на прв циклус студии на Факултетот за детективи и безбедност, Стевица Ѓорѓевски студент на прв циклус студии на Факултетот за дизајн и мултимедија, потоа Ана Секулоска, студент на прв циклус студии на Факултетот за економски науки, Марија Трипуноска студент на втор циклус студии на Факултетот за правни и политички науки, Сара Димовска студент на прв циклус студии на Факултетот за спортски менаџмент и Ферихан Џафероска, студент на прв циклус студии на Факултетот за странски јазици.

Зошто АУЕ – ФОН треба да биде избор на секоја млада и амбициозна личност, потврдуваат студентите – првенци кои едногласно велат дека успехот што го постигнале е резултат на добрата организација, посветеност и дека учењето не ги спречило да најдат време за сѐ – за социјален и креативен придонес. Се разбира, нивниот успех е успех и на универзитетот, односно на академскиот кадар, којшто несебично се вложува да им го пренесе своето знаење кое на студентите ќе им отвори нови перспективи во животот.

Со двете клучни алатки талент и посветена работа, нивниот понатамошен успех на професионално поле со сигурност е загарантиран и претставува рефлексија на резултатот којшто ќе го постигнат во приватниот, но и во професионалниот живот, докажувајќи дека ништо не треба да се остави на случајноста, туку секојдневно треба да се создаваат и прифаќаат сите нови можности и предизвици.

sunwin club sunwin club sunwin

sunwin web game bài sunwin sunwin tài xỉu

tải sunwin

tải sunwin apk game bài sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin.apk mới nhất tải sunwin sunwin